Miért kell a mások szakát máris büfé szakozni, holott lehet hogy azoknak lesz papír is a kezükben, a nagy " tudományok " hallgatói meg kihullanak az Egyetemekről?
Mindenki gépész, építész, informatikus akar lenni, meg jogász, meg közgazdász, azok meg le vannak nézve " büfészakos diplomával " akik humán tárgyakat tanulnak, mint szociológia, művelődéstörténet, társadalomismeret, filozófia, vezetéselmélet, vagy neveléselmélet, pszichológia.
Mindenki LEENDŐ DOKTORNAK meg JOGÁSZ-nak hiszi máris magát, pedig több százan, ezren kezdik el ezeket a szakokat, és a végére mindig páran maradnak csak.
Nagyképű emberkékre nem vagyok kíváncsi.
A normálisaknak azonnal válaszolok :)
15.08-as vagyok.
Én Szombathelyen vagyok, másodéves leszek.
A joghallgatónak (nem tudom mikor írtál):
Nem vagyok ellened, nem így értettem, hogy kikerültök az egyetemről, és máris doktorok vagytok. Tudom, hogy rengeteget kell tanulni, és nyilván öt év alatt még többet. Én most nem is a 3 évet végzett bölcsészekről beszéltem, mert azt tényleg túl könnyű megcsinálni. És igazad van, hogy a Bologna miatt van ez az egész káosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!