Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mitől jó hangulatú egy szóbeli...

Mitől jó hangulatú egy szóbeli érettségi? Minden ismerősöm szerint tök jó a hangulat szóbeli közben. De azt nem tudták megmondani miért is.

Figyelt kérdés
Csak mert én rohadtul parázok miatta:S
2009. jún. 18. 17:42
 1/2 anonim válasza:
Én olyan szakközépbe járok ahol minden év végén van szóbeli és írásbeli minden tantárgyból, ez kb olyan mint az érettségi.A töri szóbelimen volt jó hangulat, mert amikor valami hülyeséget mondtam mindig nevettem saját magamon,az igazgató meg is jegyezte hogy "jól elnevetgél magán".Szóval ha valamit nem tudsz vagy rosszul mondtál nevess, vagy mosolyogj.
2009. jún. 18. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk azért volt jó hangulat, mert ott ül vagy 7 tanár és kb csak az foglalkozik a felelővel aki a tanárja, szóval nem az van hogy mindenki végig téged bámul, hanem mindenki eszeget, többiek tételt dolgoznak ki és olyan mintha csak elbeszélgetnél a vizsgáztatóval
2009. jún. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!