Jó kollégiumban lakni?
Figyelt kérdés
Most fogok ballagni és kollégiumba megyek nem tudom hogy mire számítsak.Gondolom függ attól is hogy milyen a kollégium,ahová én megyek ott négyen leszünk egy szobában és közös zuhanyzó van.Írjátok le légyszi jó és rossz tapasztalataitokat.2012. ápr. 11. 21:07
1/6 anonim válasza:
középsuliba vagy egyetemre mész?
2/6 anonim válasza:
Egyetemen jó,középsuliban nem nagyon.
3/6 anonim válasza:
középsuli is király volt, jó szobatársak voltak, folyosó legvégén voltunk 4en, és saját fürdőnk volt. a koli legeldugottabb folyosójának legvégén voltunk, tehát senkit nem érdekelt, mi van ott, ráadásul a fiu szárnyra nézett a szoba. nekem tetszett.
4/6 anonim válasza:
ja, rossz tapasztalatom nem sok volt, ugyanúgy megteremthetted a magánéletedet, kijártam sokat, nekünk tanulni kötelező volt - bár ez szigorú koli volt, tanárok foglalkoztak velünk délután 2-3 órát, átlagtól függően, máshol nem tudom hogy megy. előtte kimenő volt.
5/6 anonim válasza:
ha bírod az alkoholt, akkor jó. :-D
egyetem első évében koleszba laktam, frankó bulik voltak, jó csajok, viszont alig tudtam teljesíteni a minimális kreditmennyiséget, hogy egyáltalán bentmaradhassak. azok is csak kettesekkel lettek meg. azóta kiköltöztem, most ösztöndíjas vagyok a jó tanulmányi eredményeimért. szóval attól függ mit akarsz.
6/6 A kérdező kommentje:
középiskolába megyek
2012. ápr. 12. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!