Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy valamit...

Mit csináljak hogy valamit azért tudjak holnap mondani? Nehezen fog az agyam, és hát nagyon félek hogy leblokkolok.

Figyelt kérdés
Holnap lesz a szóbeli érettségim. 40-43 oldalt kell megtanulnom.De Egyszerűen nem sikerül a végére érnem. Alig tudok valamit, pedig reggeltől késő estig olvasom, tanulnám, de ugy érzem nem ragad meg semmi. Anyu mondta hogy egyek vizsga előtt csokit, az is segit valamit. Tudtok nekem valami ötletet, esetleg tapasztalatot aki már járt igy, ő hogyan "élte" túl, hogy sikerült neki, legalább egy 2-esre??
2009. jún. 18. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Én minden vizsga előtt így voltam, hogy minél többet tanultam, annál kevésbé éreztem, hogy tudok valamit és annál jobban féltem attól, hogy nem fogom tudni. Aztán ott bent mindig valahogy, valahonnan előjött és sikerült jól teljesíteni. A csoki és/vagy szőlőcukor tényleg segít, ugyanis a cukor energiát ad.
2009. jún. 18. 12:43
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen :-)
2009. jún. 18. 12:54
 3/8 A kérdező kommentje:
És kinek kell majd fel mondanom az anyagot. A tanáromnak vagy a vizsga biztosnak? És mennyi időt adnak a kidolgozásra? Még nem érettségiztem semmiből, és nem tudom azért kérdezem.
2009. jún. 18. 13:14
 4/8 A kérdező kommentje:
És mennyire lehet érettségin puskázni? Nekem volt egy olyan eset, amikor tanfolyamot végeztem, hogy szóbeliztünk, bent volt a vizsga elnök meg a többiek, és a tanáraim mondták hogy vegyem elő a puskát, de nem csak én, mindenki puskázott. szerintetek mennyire van itt is rá esély?
2009. jún. 18. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
a tanárodnak kell felmondani az anyagot,kb. fél óra felkészülési időd van(vagy több)-kivéve angolból,mert ott abszolút nincs felkészülési idő.Szerintem ne foglalkozz a puskázással,menni fog az!:)
2009. jún. 18. 18:27
 6/8 A kérdező kommentje:
oké. aranyos vagy , köszönöm szépen:-)
2009. jún. 18. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Puskázást felejtsd el. Ha nem tudod, nézz úgy ki mint akinek tényleg lövése sincs - lesz segítség.

Egy kalappal :)

2009. jún. 18. 18:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Valamennyit tudok, csak nem az összes 43 oldalt :S köszönöm szépen. :-)
2009. jún. 18. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!