Holnap lesz a szóbeli érettségi: S hogy húzzak olyan tételt amit tudok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 20:20
11/21 anonim válasza:
valakinek hasonló jó tippje h holnap ne b.sszanak meg 500 oldal szerves kémiából?? :S:S
13/21 anonim válasza:
Ne a monitort bámuld, hanem tanulj!
14/21 anonim válasza:
én emlékszem utána jó le ittam magam:DD
15/21 anonim válasza:
egy nappal a szóbeli előtt semmiképpen ne tanulj...felesleges...ha eddíg nem tanultad meg egy nap alatt tuti nem fogod megtanulni...amugy meg nem kell parázni a mai érettségik szintje óvodás szinttel egyenlő...nekem is meglett pedig sosem voltam jótanuló sőt matekból minden félévkor évvégén megbuktam...érettségin meg írtam egy hármast...és ha nem is tudsz semmit a tanárok ugyis még a szart is kihúzzák belőled...én azt tanácsolom hogy menj el a csajodhoz pasidhoz aztán dugjatok egy jót ha lehet még reggel is...az tuti segít...nekem segített tavaly...24/F
16/21 anonim válasza:
Én mindig a megérzéseimre hagyatkozok, húzd azt a borítékot ami először a legszimpibbnek tűnik. Nekem mindig beválik :)
17/21 A kérdező kommentje:
de messze van a barátom:(
2009. jún. 17. 21:29
18/21 anonim válasza:
Én tavaly érettségiztem, a magyar volt az első, és kihúztam az irodalom 19. tételt, és a nyelvtan 1. tételt.
Megjegyzem, egy dobozban voltak amolyan névjegykártyafélék, egymásnak dőlve állóhelyzetben mint a könyvek a polcon, és asszem a jobb oldali részlegből a 6. vagy 7.-et húztam találomra, és az volt az 19. tétel.
Ha azon gondolkozol, mit húzzál, véged van.
19/21 A kérdező kommentje:
túl vagyok rajt:DDDDD
húúú
2009. jún. 18. 13:39
20/21 anonim válasza:
én kihuztam magyarból azt a tételt amit a legjobban tudtam, nagyon koncentráltam rá hogy a 14est húzzam, előtte mondtam a többieknek hogy ki ne huzzák előlem a magyar és német tanárnak meg hogy szurkoljon:D és nem kihuztam? nem gondolkoztam egy percet sem h mék tételt huzzam azt se tudom már h mi alapján választottam csak huztam egyet és a következő pillanatban már ott volt a legjobb tétel a kezemben:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!