Most érettségizettek! Hogy sikerült? Könnyen ment?
én is jövöhéten:)
neked is sok sikert
Sikerülhetett volna jobban, ha a törvény a diákokat védené... :(
Emelt magyar: 58%, négyes
Emelt média: 59%, négyes
Matek: 48%, hármas
Művészettörténet: 72%, négyes
Angol: 82%, ötös
Töri: 86%, ötös
Magyarból: Ady háborús költészetes, A Halotti beszéd és könyörgés nyelvi jellemzői
Töri: A kereszténység kialakulása
Média: A médiaszövegek sztereotipizáltsága, Milos Forman- cseh újhullám
Műv.töri: Impresszionizmus, agyangművesség, Bosch: Szénásszekér
Engem emelt szinten, az írásbeli javításával szívattak meg nagyon.
juj szegény :(
minket a magyartanárunk fog nagyon megszivatni:S már évközbe arra ment hogy megbuktasson csak sajnos nem sikerült a drágának
útál minket, ki fog csinálni :S:S:S
szija én 10 vagyok és elörehozott informatikát csináltam
sajnos nem ugy sikerült ahogy vártam az irásbeli 70% a szóbeli 100% lett igy egybevéve 76% lettem
Magyar: 96%-os 5ös lett, Kosztolányit húztam
Töri: 80%-os 5ös lett, A mohácsi csata és az ország 3 részre szakadása (itt megjegyzem, semmit sem tudtam róla... mindent a forrásból raktam össze, csak jól kellett előadni.)
Angol: 90%-os 5ös
Infó alapismeretek: kiviteli perifériákat húztam
Matek: 48%-os 3as.
Mellesleg, műszaki szakközépbe jártam ebben a 4 évben, de nagyon eltévedtem :D
Hétfőn érettségiztem, úgy tudtam kedden fogok... Erre hétfőn 8 óra előtt 2 perccel mondták, hogy változott a program azonnal menjek tollal-zsepivel... 4-en csajok sírva mentünk be:S Hirtelen nagyon kiborultam!
De amikor már kihúztam a közgáz tételt megnyugodtam, mert tudtam! :) Úgyhogy utána már nyugisan csináltam végig, végülis nem lett rossz! :)
A tanáron nagyon rendesek voltak, aki szívózott 4 éven keresztül most segítőkész volt! :)
Ne izgult a szóbeli miatt, így utólag azt mondom nincs miért! :)
Ha megakadsz a tanárok segítenek, nekik is az a cél, hogy mindenkinek sikerüljön!
Nem tudom, mit kell itt fosni.
A matek írásbelit jobb esetben nem követi szóbeli :)
A történelem nem 100 + 50, hanem 90+60, a 150-nek a 90 pont már eleve 60%, régen négyes.
A magyar 100 + 50, egy jó fogalmazás visz 60 pontot, meg egy makogás 10 pontot, az 70 pont rögtön. (46%, ami közepes)
Az idegen nyelv angolból modulos, 30+30+30+30, 20% a kettes, azaz minden témakör 5 pont....
A választott tárgy meg evidens, hogy nem a legnehezebb.
A tárgyakat középszintem értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!