Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen nehéz a középszintű...

Milyen nehéz a középszintű informatika szóbeli?

Figyelt kérdés
az írásbelim csak 87 pontos lett lehet ebből kihozni még ötöst ?
2009. jún. 17. 11:33
 1/4 anonim válasza:
A szóbeli része 30 pontos ha mind a 30 pontot megszerzed akkor lehet 5ös:D, én tavaly előrehozottan érettségiztem 4 lett de amúgy egyáltalán nem volt nehéz az írásbeli részét rontottam el nagyon, de a szóbeli rész hibátlan lett:D
2009. jún. 17. 11:56
 2/4 A kérdező kommentje:
no de 87+30 az még akkor is csak 117 és 120 tól van 80% vagy azért nem lehet + pontokat kapni hogy elörehozottan teszed?
2009. jún. 17. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
azért nem jár plusz pont semmilyen tantárgyból ha előrehozottan csinálod meg. én is tavaly csináltam az infót előrehozottan, a gyakorlatit én is nagyon elszúrtam, a szóbelin viszont max pontot kaptam, pedig nem készültem rá túl sokat!
2009. jún. 17. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Gyakorlatin úgy buktam 9 pontot, hogy nemzetközi infoversenyt nyertem:) Nem lehet 100%-ra megcsinálni, wordben a sok kis sz@ron sok pontot lehet bukni. Meg mikor a rendszer nem működik jól:) (tavaly volt)

Szóbelim 100% lett:) De ott állítólag a vizsgáztató tanárnak is mondtam újat

2009. jún. 17. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!