Előadás. Mit tegyek, hogy ne legyek zavarban?
Elöször is dolgozd ki az elöadás anyagát, ne improvizálj, teljes írásos anyagod legyen minden egyes szórol.
ezeket aztán szedd pontokba mint egy tartalom jegyzetet, ha kell alpontokat is.
aztán tanuld meg, ha megvan, tedd ki az összes lakásban található plüss állatot a kanappéra vagy az ágyadra, és állj ki eléjük. vedd magad elé a tartalom jegyzékedet és add elö.
aztán ha ott ment, úgy érzed megtanultad, akkor kapard elö a családodat, vagy a szomszédot és ugyan ezt játszd el velük is.
a lényeg a fejedben sorban a tartalom jegyzék legyen, de elötted is akár minden egyes pont elött vess rá pillantást. nem azt kérik töled hogy verset mondj, hanem hogy elöadj. Az elöadás lényege hogy tematikusan legyen felépítve, így számodra is egyszerübb lesz, és egyszerübb a megértése is.
èn egy multinál oktattam egy program kezelését az újoncoknak. Arra jöttem, rá hogy azért értik meg és szeretnek az emberek, mert úgy adom elö mintha semmit nem tudnának, mint egy ovodásnak. Nem gondlom azt hogy az aki elöttem ül bármit is tud a témárol, inkább azt hogy fingja sincs róla azért ültették be az elöadásomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!