Melinda miért hal meg a Bánk bán című műben?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 08:25
1/12 anonim válasza:
A szégyentől,mert Ottó megbecstelenítette,és a házassága is tönkre ment emiatt.Akkoriban ez megbocsáthatatlan dolog volt egy nő számára is.
2/12 A kérdező kommentje:
Megölte magát?
2009. jún. 16. 08:44
3/12 A kérdező kommentje:
És mi Bánk tragikuma? Köszi a segítséget!
2009. jún. 16. 08:48
4/12 anonim válasza:
en ugy tudom Otto emberei oltek meg Melindat, de nem vagyok biztos benne.
5/12 anonim válasza:
Az elozo vagyok Bank tragikuma az az hogy nem tud megfelelni maganemberkent es kozemberkent sem a sajat lelkenek. vivodik hiszen megolte a kiralynet, es feltett felesege is meghalt.
6/12 A kérdező kommentje:
És Bánk miért szúrja le Gertrudist?
2009. jún. 16. 09:17
7/12 anonim válasza:
szinten az elozo vagyok.
Te olvastad a muvet? kulonben nagyon nehez megerteni...
Azert szurja le mert elege van abbol hogy az egesz orszagot a kezeben tartja es hatranya van ebbol a magyaroknak a meraniaiakkal szemben. ezen kivul Ottot (az occset) biztatja hogy kapjon ossze Bank felesegevel.
Bar a szerzo szerint csakis kozemberkent szurja le.
a jelenetben Otto is bent van, es szitkozodik. a kiralyne pedig egy torrel ratamad Bank Banra aki nem kepes mar fekezni tetteit es leszurja a kiralynet
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Olvastam, a rövidítést. Ma érettségizek és még próbálom kigobozni a kusza szálakat...
2009. jún. 16. 09:58
9/12 anonim válasza:
huh sok sikert en jovo heten erettsegizek:) szivesen amugy
10/12 anonim válasza:
Sok sikert!!
Valóban Ottó emberei gyújtották rá a várat Melindára. Szorítok Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!