Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Isztok valamit szóbeli érettsé...

Isztok valamit szóbeli érettségi előtt?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy most ez hülyén hangzik, de szerintem nekem pl. jót tenne ,ha innék egy féldeci valamit a szóbeli előtt, mert ez egy kicsit azért feloldana(ennyitől nem rúgok be természetesen).

Ti hogy vagytok ezzel?

Tapasztalatok?

2009. jún. 15. 23:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább dupla redbullt innkék. A fél deci "valamitől" csak feloldottabb,de jóval zavartabb lennék..
2009. jún. 16. 00:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy kapnal plusz pontot a spicces lehellet miatt, amugy felfokozott izgalmi allapotban maskepp hat az alkohol, nem hiszem, hogy javit a helyzeteden
2009. jún. 16. 00:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Csak mert én azt vettem észre, ha iszok, akkor jobban beszélek németül. És most pont németből érettségizek.

De persze nem innék sokat, tényleg csak max. fél decit, az egy korty, ennyitől még sose voltam spicces... 4-5 után már spicces lennék, de ez azért nem árt meg(nekem legalábbis ennyike nem szokott megártani.)

2009. jún. 16. 00:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy bátrabb vagy, de azért mégsem próbálnám ki!

Én mindenesetre kávét fogok inni. Így is lassan koffeinmérgezésben szenvedek, mert szokásom minden tanulnivalót az utolsó pillanatra hagyni, de még pár napot kibírok kevés alvással :D

2009. jún. 16. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
"Csak mert én azt vettem észre, ha iszok, akkor jobban beszélek németül"- ezt én is észrevettem magamon:D amúgy tavaly érettségiztem még emelt németből előrehozottan akkor nem ittam semmit előtte, de tökre fel voltam dobva, mondjuk lehet attól, m a vizsgáztató férfi fiatalk volt és helyes is:D amúgy ne próbáld ki, m ha iszol előtte akkor nagy rá a sansz h észreveszik, mert elég sokat leszel bent
2009. jún. 16. 00:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az önbizalmad növekszik meg ilyenkor és belülről hejdejónak érzed a szövegedet... nem ártana letesztelni egy valamikori hallgatóságodat is, hogy a szöveged valóban jobb volt-e, vagy csak folyékonyabban halandzsáztál! :) Ezt nem bántásból írtam, hanem tapasztalatból! Lehet, hogy ami elmegy mondjuk a Balcsi mellett a csajoknál, az nem jön be a német szakos vizsgabiztosnál... bár, ki tudja, még ilyen véletlenek is előfordulhatnak!
2009. jún. 16. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!