Hogyan lehetek haditudósító? Akár itthon, akár külföldön
Gondolom kell hozza perfect nyelvtudas(angolra tippelnek.)
Es mondjuk olyan felsooktatasi intezmeny vegzettsege, aminek koze vad a kommunikaciohoz, es a mediahoz.Most eszembe jutott a Zrinyi Miklos nemzetvedelmi suli is, ott nem tudom van e olyan szak aminek ehhez koze van.De altalaban az ismeretsegi kornek is nagy koze van hozza ki milyen allasba tud kerulni.:)
Szia.Én is annak készülők.Nem tudom te hol tartasz de én újságíró suliba járok és hivatàsos főtörzszászlósként szolgáltam a Magyar Honvédség kötelékében.
Egyenlőre úgy néz ki hogy ez elég ahoz hogy az álmomhoz közelebb kerüljek.Elöször ki kell tanulnod az újsàgíró szakmát,ez nem azon mulik hogy milyen iskolát végeztél..hanem hogy forgatod a tollat és mennyire látsz rá a vilàg dolgaira.Nem muszáj ahoz Főiskola hogy újságíró legyél.Sok sikert.Szép és írigyelt szakmát választottunk mind ketten.Remélem te is közelebb kerülsz az álmodhoz mint én..egy dolog van..ne add fel!!! Bizz magadba és eléred amit akarsz.Sok sikert.Timea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!