Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 24 éves vagyok és tanulni...

Asdface kérdése:

24 éves vagyok és tanulni akarok. Ti mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy munka mellett szeretnék tanulni és államilag finanszírozott szakokra, ha lehet.

Most épületgépész technikus vagyok,de az egészségügybe dolgozom.

Jártam műszakira is,de kiestem hamar napi 1 óra alvással, pont akkor voltam éjszakás mikor menni kellett. :/

2012. márc. 30. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azt ajánlom, csinálj piackutatást, hogy a sok gazdag emberből hány tanult, és mennyi az amelyik a tanulmányai által gazdagodott meg.

Aztán végezz piackutatást a tanulatlan gazdagok között is, és próbálj meg rájönni a titkukra!

2012. márc. 30. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát első, ez nagyon jó tanács, komolyan......

Ha megpróbálkoznál újra a műszakival levelezőn? Azt is lehet államilag támogatotton végezni, és műszakira viszonylag könnyű a bejutás, mert nem magasak annyira a ponthatárok és nem csökkentették a helyeket.

Épületgépész technikusival esetleg gépészmérnöki állna hozzád közel, de azt elég kemény munka mellett csinálni a sok beadandó miatt...

Milyen tárgyakból voltál jó?

2012. márc. 30. 14:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Matek, Fizika, Nyelvek.

Ha most kellene pályát választanom, akkor valszeg a Pszichológiát választanám, de nincs 250k-m félévente. :(

2012. márc. 31. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!