Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz gyakorlati...

Miért ilyen nehéz gyakorlati helyet találni (29 napról van szó)?

Figyelt kérdés

Csak 1 hónapról van szó, semmi fizetéssel. Segítenék amiben tudnék. De folyton HR-esekbe botlom. Volt olyan is, hogy csak az információig jutottam. Leadom az önéletrajzot és a kérvényező levelet, de nem kapok választ. Miért nem beszélhetek személyesen a vezetővel?

Hogyan érjem el, hogy beszélhessek a vezetővel? Mit mondjak az információnál. Már az is jó lenne, ha egy nemlegest választ kapnék, mert akkor tovább tudnék lépni, de így meg van kötve a kezem...

2012. márc. 27. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én 1 nap kiküldtem 2 levelet, másnap válaszoltak is, hogy szeretettel várnak...

(Aztán egy 3. helyre mentem egy ismerősöm révén.)

Milyen munkáról van szó, illetve hogy próbálkozol?

Mert mondom, nekem gond nélkül ment...

2012. márc. 27. 21:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Számvitel. Nem tudom mit kellene még tennem. Nekem valahogy nem akar összejönni. Szerinted, ha holnap visszamennék ugyanoda, ahova ma, hogy megkérdezzem mi a helyzet a gyakorlati hellyel hülyén néznek majd rám?

Amúgy én recepción adtam le a levelem, de választ még nem kaptam. Holnap remélem engem is megkeresnek. :(

2012. márc. 27. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha oda járogatsz, nem lesz gyorsabb.

Több helyre adj le papírt és várj.

2012. márc. 28. 00:54
 4/5 anonim ***** válasza:

"Több helyre adj le papírt és várj."

Lehetőleg ne a HR-es semmirekellőnek mert akkor nem mész semmire.

2012. márc. 28. 05:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen... pont az a kérdés, hogy hogy jussak át a HR-eseken... Mindegy. Ma egész nap próbálkozom.
2012. márc. 28. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!