Akkor is érvényes a 2007-ben szerzett elsősegély vizsgám, ha jogosítványt nem szereztem?
Figyelt kérdés
2007-ben elkezdtem B kategóriára a tanfolyamot, de különböző okok miatt abbamaradt, így jogosítványom jelenleg sincs még, de az elsősegély vizsgát azt megszereztem. Most nekivágnék a tanfolyamnak. Érvényes még az elsősegély vizsgám vagy újra kell csinálni?2012. márc. 26. 15:36
1/5 anonim válasza:
A vörös keresztes kis kártya mindig érvényes marad.
2/5 anonim válasza:
Érvényes a vöröskeresztes igazolás mindig nincs lejárata! :)
Sikeres tanfolyamot és vizsgát! :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
Már csak az a problémám, hogy nem találom sehol az igazolást amit kaptam az elsősegély vizsga sikerességéről. Tudják ezt vhol pótolni?
2012. márc. 28. 17:01
4/5 anonim válasza:
Igen érvényes, nincs lejárati ideje.
A tudást azért nem árt frissíteni. :)
5/5 anonim válasza:
pótlás: Az illetékes Vöröskereszt irodát kell felkeresni, ahol a vizsgát tette.
Ott a vizsgajegyzőkönyv alapján kiállíthatnak új igazolást, de ezért kérhetnek ügyintézési díjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!