Szóbeli érettségin nehéz elérni a 10%ot?
Holnaptól szóbeli(középszint) és van olyan tétel amit nem tudok vagy csak egy kicsit.
Kapunk hozzá forrást és abból állítólag össze lehet szedni 10%ot akkor is ha nem tanultam meg.
Igazából nem számít hogy hányas lesz az érettségi csak legyen meg.
Elsősorban középsulis tanárok írjanak és olyan diákok akik a kétszintű érettségi rendszerben vizsgáztak
Fontos, hogy minden tételről tudj mondani pár mondatot. Ha az első 5-10 mondatodban biztos vagy, olyan nagy meglepetés már nem érhet!
Egyébként nem, nem nehéz, a lényeg az, hogy bízz magadban, mosolyogj, ne motyogj! Beszélj tisztán, érthetően, nézz nyugodtan a tanár szemébe, és vedd fel a pókerarcodat. Ha egy szót nem tudsz a tételedről, akkor is mosolyogj. Hidd el, nagyon fontos, hogy hogy húzod ki a tételt, és hogy állsz hozzá. Az biztos, hogy nem szabad azt mondanod, hogy "Na, ezt nem tudom". Inkább játsdz azt, hogy "Jé, ezt én nagyon jól tudom!"
Egyébként törin ott az atlasz, a forrás. Ha a forrást kicsit átfogalmazod, hivatkozol rá, ilyenek, már jó helyzetben vagy!
Legalábbis szerintem, én ezt tapasztaltam. Sok sikert holnapra, én is holnap megyek! Drukk ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!