Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az csak nekem fura hogy ma...

Az csak nekem fura hogy ma kezdtem a KRESZ-t és azt mondta az oktató h összesen 7 KRESZ óra lesz amik 2órásak és utána egyből mehetünk a vizsgára?

Figyelt kérdés
Tehát maival 8 de ma csak 1órát foglakoztunk a tanulással előtte magyarázás volt!! Az utolsó óra április 3-án lesz tehát 2hét a kresz és utána lehet mmenni vizsgázni ez nem túl rövid?? Ez az autósiskola egyébként Miskolcon van!
2012. márc. 20. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, szerintem 10 éve se volt több.
2012. márc. 21. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:

"Teljesen normális, szerintem 10 éve se volt több."

Nem normális! Ha érdekel, kifejtem részletesebben is, de csak később, mert késő van. :D

(15 éve iskolavezető és oktató.)

2012. márc. 21. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:

nekünk olyan 2 hét volt asszem napi 2 órányi...

olyan fősulis a rendszer 1ébként...mindent nem tanítanak meg te jegyzetelsz otthon tanulsz....csak a kresz vizsgára ott a könyv minden kérdés és válasz benne van ezzel megtanulod az "elmélet " részét is

2012. márc. 21. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:
ha már itt tartunk az sem normális h nincs rutinvizsga
2012. márc. 21. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem gyors egyébként..Én is most járok KRESZ-re..márc. 7-én kezdtem..7 alkalommal van KRESZ nálunk, és 3 alkalommal Műszaki oktatás..tehát 10x2= 20 óra az elméleti tanfolyam..nekem már csak 3 alkalom van:P egyébként ez az autósiskola Mezőkövesden van.:)
2012. márc. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!