Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik egy pótvizsga?

Hogyan zajlik egy pótvizsga?

Figyelt kérdés
Mosz 8. év végén megbuktam fölrajból és pótvizsgáznom kell!... Hogyan zajlik? Mikor? És mit kérdeznek csak a 8. év anyagát vaqgy mióta földrajz van onnantól kezdve mindnet? esetleg tételhúzás? vagy hogy meg yegy ilyen? és a pótvizsga után hogyan tudok beiratkozni iskolába? előre is köszönöm a segítséget.
2009. jún. 12. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak az adott tanév tananyagát (mivelhogy a korábbi évek követelményeit teljesítetted). Van tételhúzás, a részleteket az iskolában kérdezd meg, lehet, hogy írásbeli is van. A tankönyv, füzet alapján készülj. A beíratkozás majd a legalább elégséges bizonyítvány birtokában lehetséges.
2009. jún. 12. 07:48
 2/4 A kérdező kommentje:
szóval... ha teljesítem a pótvizsgát akkor még beiratkozhatok abba az iskolába ahova felvettek?.. Mert felvettek egy nagyon jó iskolába protekcióval de ugye megbuktam így nem mehetek nyár elején beiratkozni mer tnicns bizonyítványom.. avagy ha teljesítem a pótvizsgát akkor van lehetőségem beiratkozni abba az iskolába vagy már b*szhatom mert betesznek valami rossz iskolába?
2009. jún. 12. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha felvettek, akkor felvettek, de legalább ott tanulj rendesen! De azért értesíteni kell őket.
2009. jún. 12. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:
oké hogy felvettek de az még nem iratkoztam be.. mert most nem sokára kéne menni beiratkozni csak ugye ha megbuktam nem iratkozhatok be.. oké hogy felvettek de még nem vagyok beiratkozva tehát a következő kérdésem hogy ha a pótvizsgát megcsinálom jóra akkor auguszusba még mehetek abba az iskolába beiratkozni?
2009. jún. 15. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!