Mit tudok tenni, ha a középiskolámban ok nélkül írnak be igazolatlan hiányzásokat, és ez meghaladta a 30-at?
Adminisztrációs hiba miatt az igazolatlanjaim száma meghaladta a 30-at. Semmi figyelmeztetést nem kaptam ezzel kapcsolatban, pedig mindig viszek igazolást ha beteg vagyok(tehát elég nagy meglepetésként ért a dolog). Az osztályfőnököm elismeri hogy igazságtalanság történt, mégis azt mondja hogy nem tud mit csinálni vele, mert már le kellett adnia és nem lehet változtatni. Elég szigorú iskolába járok. A naplóba sem nézhetünk bele.
Egész éves testnevelés felmentésem van, amit az iskolaorvos elfogadott de a tesitanár nem és hiányzónak ír be. Az utána következő óráim mind igazolatlanok mert a tanár lusta körülnézni hogy már ott vagyok e (hetes csak első órán jelent). Tanárokkal már beszéltem, de nem érdekli őket különösebben.
köszönöm a választ!
de igazából a betegségek leigazolásával nincs gond, az le van igazolva mert akkor tényleg nem voltam iskolában.
a gond azzal van amikor ott voltam (tehát igazolás nincs ilyenről mert nincs miért) mégis hiányzónak írtak be. de erre sajnos tényleg nincs bizonyítékom. az igazgató meg nem az az ember aki foglalkozna az ilyenekkel.
én valami felsőbb hivatalnál gondoltam fellebbezésre, de sajnos fogalmam sincs hogy mennyire vagyok erre jogosult. esetleg erre valami tanács?
Csak vannak tanúid az osztályban, vannak rendesen vezetett füzeteid azokról az órákról?
Egyébként: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!