Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon sokat kell mostanában...

Nagyon sokat kell mostanában tanulnom, hogyan tudok fent maradni?

Figyelt kérdés
Szóval mostanában nagyon el vagyok havazva és most is tanulnom kéne, mert különben nem sikerül befejeznem. Nagyon rendszertelenül alszom ilyen időszakban és most is hullafáradt vagyok. Mivel tartsam ébren magam?
2012. márc. 10. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Szombat este/éjszaka tanulnod kell? Tényleg nagyon el lehetsz havazva... Az energia ital ébren tart, de ne vidd túlzásba.
2012. márc. 10. 23:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, próbáltam átcsoportosítani a dolgokat, de nem megy, muszáj most is. Energiaital most nincs itthon. Inkább valami más technikára gondoltam. Pl. ha hideg vizet engedek a csuklómra, az kicsit segít, de csak rövid ideig.Gondoltam hátha ismer még itt valaki valami ilyesmit.
2012. márc. 10. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Kávé? Az biztos van otthon. Egyébként hány éves vagy? Nehogy rászokj ezekre a szarokra:S
2012. márc. 10. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Az energiaital túlzásba vitele nagyon egészségtelen, azt nem ajánlom. Én ha fáradt vagyok már nem tudok tanulni, inkább korán lefekszem aludni és reggel 4-kor kelek és tanulok. Az agy is sokkal frissebb. Szerencsére, csak ritkán kell ilyet csinálnom.
2012. márc. 10. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Erre sajnos én sem tudok megoldást, mellesleg nekem is épp tanulnom kell:/ De az energiaital szerintem erre nem jó, vagyis rám az pont fordítva hat, hamarabb leszek álmos. A kávéval meg nálam az a baj, hogy attól csak ideges, nyugtalan leszek, és úgy még annyira sem tudok tanulni
2012. márc. 10. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló cipőben járok, nekem leginkább a sok hideg szénsavas ásványvíz és a kávé kombinációja vált be, illetve amikor úgy érzem, hogy romlik a koncentrációm, akkor beiktatok egy kb. 10 perces szünetet, amikor nyújtógyakorlatokat végzek, vagy csak gyorsan sétálok egyet a ház körül. Gyakran szellőztetek, illetve a párologtatóba ilyenkor citrusos illóolajat csepegtetek. Az "agyfényesítők" közül a Reergin és a méhpempős ginzeng ampullák váltak be, ha hosszú ideig kellett/kell tanulnom, akkor ezeket is szedem.Stresszes időszakban is megpróbálok napi 6-8 órát aludni, ilyenkor a tanulás is jobban megy és kevésbé vagyok elviselhetetlen. Ha nem csak síri csendben tudsz tanulni, akkor nekem a halk zene is segít, hogy ébren maradjak és figyelni tudjak a tanulni valóra.
2012. márc. 11. 00:03
 7/8 anonim ***** válasza:

- Szellőztess gyakran pár percig.

- Legyen nálad szőlőcukor.

- Rendszeresen tarts szüneteket, te tudod milyen időközönként van szükséged rá.

- Ha éhes vagy egyél, éhesen úgy sem fogsz a tanulnivalóra figyelni.

- Legyen nálad ásványvíz.

- Néha iktass be egy nagyobb szüntetet, ilyenkor érdemes néhány tornagyakorlatot végezni, vagy sétálni egy kicsit a ház körül. Esetleg csak állni a nyitott ablaknál.

2012. márc. 11. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Kitartást és sok sikert! :)

Utolsó voltam.

2012. márc. 11. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!