BME-n átlagosan hány félév alatt végeznek a mérnökök?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 22:25
1/10 taksibaksi válasza:
az a baj, hogy mivel van olyan aki soha, ezért nem lehet átlagot vonni... mert akkor a végtelent kellene osztani :D
2/10 anonim válasza:
ha azokat vesszük akik végeznek is én olyan 10-12re tippelek (ha csak a bsc-t vesszük)
3/10 anonim válasza:
Kedves előző, szerintem a kérdező nem az alkoholista balf@szokra gondolt.
4/10 anonim válasza:
kb. 9-10 félév alatt végez szerintem a legtöbb ember (azok közül akiket érdekel is a dolog)
5/10 anonim válasza:
nálunk olyan statisztikát mutattak h
7 félév 40%
8-9 félév 24-24% kb
6/10 anonim válasza:
kedves 3., átlagot kérdezett a kérdező. és sztem 10 félév alatt nem végzik el az alkoholista balf.szok.
8/10 anonim válasza:
szerinted BME-n hol 6 félév a BSc?? Nálunk 8 félév. És kb. 10% végzi el ennyi idő alatt, a jobbak is 10 félév alatt szoktak végezni.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát engem a villamosság érdekel nagyon, arra szeretnék menni csak hallottam elég "rémisztő" híreket és elgondolkodtam. Sokan mondják hogy nagyon nehéz.
2012. márc. 11. 15:17
10/10 anonim válasza:
Ha középiskolában jól ment a matek és a fizika (tehát mondjuk 90+ %-ra menne az emelt érettségi), illetve hajlandó vagy a tanulást a bulizás elé helyezni a rangsorban, akkor benne leszel abban a 30-40%-ban aki csúszás nélkül végez a villanykaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!