Szerintetek meglehet csinálni, vagy lehetetlenség?
Attól függ mennyire vagy okos, mennyire vagy szorgalmas és mennyire van még lehetőséged javítani. Pl. magyarból mi gimiben 2-3 hetente írtunk valami szarból és év végén mikor volt egy rakat jegyem nehéz volt javítani mivel 1-1 új jegy már keveset ért.
Tanulj, kérdezd meg a tanárt miként javíthatnál és talán sikerül. De amúgy 9es vagy ami jóformán nem számít :D szerintem nem lényeg ha nem mész tovább. Szóval azon túl, hogy majd a bizonyítványodban benne lesz senkit se fog érdekelni, egyetemen se nézik xD stb.
*az első hozzászólónak szólt
előző voltam.
Nekem 4,8 a célom, félévkor 4,5 voltam, ami a legjobb félévi átlagom, úgyhogy most gyúrok a legjobb év végi átlagra is. :D
Ha rendszeresen, óráról órára tanulsz, készülsz, gyakorolsz, az órákon figyelsz és minden dolgozatra felkészülsz rendesen, akkor menni fog. DE! Ezt most kell elkezdeni, nem holnap, nem holnapután, most!
Tudod, minél hamarabb, annál nagyobb az esélyed.
Sok sikert! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!