E-felvételin meddig tart az átutalás?
Még február 14-én fizettem be a 9000 Ft-os kezelési díjat külföldről (Szlovákiából), számlára való átutalással, viszont még mindig narancssárgán jelzi a Fizetés menüpontot. Igaz, hogy láttam ott írva, hogy eltarthat míg jóváírják a dolgokat, meg hogy az átutalás csak febr. 24-e után kezdődött meg, na de már azóta is eltelt 2 hét. A befizetési bizonylatot feltöltöttem. Van valaki még ugyanebben a helyzetben ? Van miért aggódnom ?
A válaszokat előre is köszi!
"Van miért aggódnom ? "
Igaz ez már a 89000. ilyen kérdés, de akkor mégegyszer:
Nincs miért aggódnod.
Befizetted? BE.
Van a befizetésről hiteles bizonyítékod? VAN.
Innentől az ő dolguk mit csinálnak hogy csinálnak, semmi közöd hozzá. Ezért téged negatív hatás, hátrány ne érhet. Te teljesítetted amit kell. Ő dolguk, hogy mit hogyan tesznek vele.
Ha befizeted a villanyszámlát akkor sem foglalkozol már utána, hogy azt ők mikor írják jóvá. Neked van egy bizonylatod a befizetésről ha bármi gond adódna. Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!