Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes erre a munkára jelentk...

Érdemes erre a munkára jelentkezni?

Figyelt kérdés

Álláshirdetés leírása:

Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt

Minimális számítógép ismeret.

Jövedelem:100/500$ hetente, de tőled függ.

Kor: min 16 év, maximum nincs.

Követelmény: kitartás, szorgalom, figyelem, türelem.

Szerintetek merjek jelentkezni?

2012. márc. 8. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudod hány hasonlóra jelentkeztem már? Csak küldik egymás után az e-maileket, és semmi de semmi nem történik heteken-hónapokon keresztül.
2012. márc. 8. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én az ilyen hirdetéseket csak az 1. mondatig olvasom el. Vagy még addig se. El nem tudom képzelni, hogy miféle valós munka lehet emögött. De ha kíváncsi vagy, akkor egy e-mailt kérhetsz tőlük, attól nem lesz bajod. Esetleg ne a gyakran használt címedről, hanem egy másik címről küldj nekik e-mailt. (Ha nem állnának le a küldözgetéssel.)
2012. márc. 8. 09:21
 3/4 anonim válasza:

Merj jelentkezni. Az hogy jelentkezel egy munkára, nem azt jelenti, hogy azzal el is vállaltad.

De nagyon sok ilyen hirdetéssel fogsz még találkozni és egyik munka se olyan és az lesz, ahogy és amit írtak a hirdetésekben. Lehet, hogy válaszolni se fognak a jelentkezésedre.

2012. márc. 8. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Az, ahol nem írják le, hogy mégis mit kell csinálnod, milyen munkakörbe keresnek embereket, szerinted mennyire igazi??

Nem veszítesz vele semmit, ha küldesz egy mailt, de szerintem csinálj erre a célra egy külön e-mail címet kamu adatokkal, csak a biztonság kedvéért.

2012. márc. 8. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!