Hogy húztok tételt? Lent kifejtettem, hogy mire is gondolok pontosan.
Arra gondolok, hogy esetleg mindig balról a harmadikat, vagy megfogsz egyet és a kettővel mellette lévőt húzzátok ki? Esetleg belenyúltok és ami jön?
Várom a sztorikat is! Köszi
Sok sikert neked!
Én is ebben bízom, hogy jót húzok. Vagyis az egyik már tudom is, hogy melyik lesz az :D
Szia!
Én törin úgy jártam, hogy a két tétel húzás között ki lehet menni WC-re. Amikor jöttem be akkor kellett húznom, egy tétel boríték kilógott a többiből és azt húztam, nagyon jót húztam, Szent István királyt és maximum pontra feleltem belőle. Neked is hasonló jókat kívánok!
Vannak olyan tanárok, akik sorbarakják a tételeket. Ha ilyen tanárod van és te az első vizsgázók között vagy és belehúzol a "pakli" közepébe, akkor tök mindegy, hogy jobbról, vagy balról vannak-e sorbarakva. :)
Szerintem az az ésszerű, ha a vizsgázó szemszögéből nézve balról jobbra haladva tételszám szerint növekvő sorrendben vannak. (Tudatosan húztam annó tétel.)
Köszi mindenkinek!
Legelsőnek megyek be és egynek a második tételsor első tételét szeretném kihúzni :) És ki is fogom (fő a pozitív hozzáálás!)
Sok sikert mindenkinek! És köszi a jó kívánságokat!
:S sajnálom, azért remélem, hogy meglett :)
Én jövő héten megyek és már eléggé aggódom :) (hogy szépen fejezzem ki magam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!