Miből kell érettségizni, ha gyógyszerészetire jelentkezek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 22:10
1/8 anonim válasza:
biosz v. kémia v. fizika közül 2-ből
2/8 anonim válasza:
Ez így nem teljesen igaz. Biológia ÉS kémia VAGY fizika.
3/8 anonim válasza:
Második válaszolónak van igaza. Biológia kötelező.
4/8 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a kémia kell hozzá, mert van, hogy a gyógyszerész állít elő gyógyszer és akkor tudnia kell, hogy mit rak bele.
Viszont a biológia is kell. Azon belül pedig főként az embertan. Végül is tudni kell, hogy mire milyen gyógyszer kell.
A fizikát azt nem tudom, hogy kell-e.
De a biosz és a kémia 100%!
5/8 anonim válasza:
A 2. válaszoló vagyok. Utolsónak: Ha már egyszer megmondtam konkrétan akkor miért kell új elméletet gyártanod? Azt kérdezte, miből kell érettségizni. Érettségi követelmény amint már leírtam: biológia ÉS kémia VAGY fizika. Remélem ezt az és-vagy dolgot azért meg lehet érteni.
6/8 anonim válasza:
Pont ma néztem felvételi könyvbe, biológia ÉS fizika VAGY kémia kell hozzá, és ebből minimum az egyik EMELT szinten...
7/8 anonim válasza:
Ez ugyanaz amit én már kétszer leírtam. Basszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!