Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A borítékon látszik hogy...

A borítékon látszik hogy mikor adják fel? ( sima levél, nem ajánlott )

Figyelt kérdés
A felvis hitelesítő lapomat bedobtam ugyebár a postaládába, hogy na most akkor az fel van adva. Ez tegnap előtt történt. Most meg parázom, hogy ha esetleg nem érkezne be nekik március 5.-ig, honnan fogják tudni hogy márpedig én azt időben adtam föl? Rányomják a borítékra a dátumot mikor kiveszik a postaládából és feladják?
2012. márc. 3. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Buta vagy, ilyen fontos levelet én nem mertem volna csak úgy bedobni. Ha fontos az irat, igenis személyesen kell feladni ráadásul ajánlottan, mert akkor megkapod a feladóvevényt,amivel mehetsz a postára reklamálni, ha mégsem érkezik be a levél. A feladóvevény alapján utána tudnak nézni a postán, h mi van a levéllel, ráadásul fizetnek, ha eltűnik. Amúgy igen, rányomják a bélyegre az aznapi dátumot és a feladás helyét, de ezzel nem sokat érsz, ha a levél eltűnik.
2012. márc. 3. 23:22
 2/3 A kérdező kommentje:
tudom hogy hülyeség volt, holnap lehet hogy gyorsan feladom ajánlottan is. Sajnos az ilyenek mindig utólag jutnak eszembe
2012. márc. 3. 23:23
 3/3 A kérdező kommentje:
vagyis hétfőn, na
2012. márc. 3. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!