Mit tegyek? Nagyon nehezen tudok tanulni, és ha valamit megtanulok, akkor se marad meg?
Figyelt kérdés
Az egész délutánom rámegy, hogy valamit megtanuljak. HA valamit megtanulok, az se marad meg teljesen, mert tz-nél mert megint alig tudom. Az lehet a baj, hogy inkán szóról szóra szoktam tanulni. Nagyon félek, hiszen 11.-es vagyok és jövőre ott lesz az érettségi, és amit eddig tanultam, abból szó szerint semmit sem tudok, mert egy hét múlva már teljesen kimegy a fejemből. Mit tegyek? Tudtok valami könnyű, gyors és tartós tanulási technikát, hogy ne menjen rá az egész napom? Előre is köszi:)2012. febr. 28. 20:15
1/1 anonim válasza:
Helló kérdező!:)
Én a helyedben elkezdenék a szabadidőmben olvasni, hogy
legyen egy stabil, gazdag szókincsem:D
A dolgokat pedig ne szóról szóra tanuld meg (bemagolás),
mert akkor tényleg nem jegyzel meg semmit, vagy hamar elfelejted...
Maximum , ha verset vagy ilyesmit kell tanulni, akkor oké,
de amúgy felejtsd el!
Ha sokszor átolvasod a leckét egymás után, akkor próbáld meg magadba felmondani a saját szavaiddal.
Persze sok konkrétum van, azt persze meg kell tanulni sajna:)
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!