Még egy suli váltás. Igen vagy nem? Felvennének?
Figyelt kérdés
Àltalánosban rossz tanuló voltam ezért gimibe nem vettek fel. Egy közgazdasági suliba vettek fel nyelvi előkészítőre. Az első év jó volt de megutáltam később az osztályomat. Kövi évben (most tizedikben) sulit váltottam két hete. De rájöttem hogy nem akarok közgázt tanulni. Utálom. A szüleimnek nem mondtam még de jó lenne egy újabb suli váltás. Az első hét itt jó volt de már ez sem az igazi. Plusz rossz híre van a sulinak. Nem szeretném megmondani hova járok. Sztetek ha év végére jó lesz a bizim akkor felvennének gimibe? Budapest nmelyikbe? A Hetényi humán dráma tagozatára? Az a baj hogy színészkedésben nem vagyol túl jó és a beszédemen is van mit javítani de írással meg drámával jó lenne foglalkozni. Csak most újra váltsak amikor most váltottam és a diákomat most készítik? Mit tanácsoltok? 17/L2012. febr. 28. 19:58
1/4 anonim válasza:
Van rá esély, habár szerintem szüleid nem nagyon fogják díjazni az ötleted, de én nem ismerem őket, hogy mennyire vevők erre :]
2/4 A kérdező kommentje:
Hogyan mondjam el nekik?:)
2012. febr. 29. 06:16
3/4 anonim válasza:
Ne válts , bírd ki ezt a kis időt.
4/4 A kérdező kommentje:
Jövő tanévig várok
2012. márc. 3. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!