Félek, hogy kifognak rúgni az egyetemről mert nem vagyok elég jó. Mással is van így?
Arra az egyetemre járok ahova már 6.-os korom óta szerettem volna.Most viszont, hogy bejöttek nehezebb tantárgyak, most kezdek bepánikolni. Nagyon szeretek ide járni, de már elveszi az egésztől a kedvem az hogy megint majd jön a vizsgaidőszak és mivan ha megbukok sok tárgyból?Sajnos nem tudok valami hatékonyan tanulni...Úgy félek hogy kifognak rúgni. Nem akarok innen elmenni!!:(
Előző (első) félév 4,2-es átlagom lett viszont szerintem ez is csak azért történhetett meg mert túl könnyű volt , puskáztam , segítettünk egymásnak stb...Mi lesz ha most majd rám szakad a sok tanulnivaló és nem tudok vele megbirkózni?? Úgy látom másoknak sokkal könnyebben megy,bár ez a tanulmányi átlagon nem látszik, de akkor is úgy érzem. Az érettségim szín 5lett, viszont még ott is tudtam csalni.Angolból nem csaltam, (nyelvvizsgán igen, hallásértésnél lenéztem a mellettem ülőről) magyarból sem, viszont törit megbeszéltem a mögöttem ülővel(nem is értem nekem hogy lett jobb mint neki)..nincs semmi önbizalmam .Tényleg félek, hogy nem fog összejönni a diploma.Szakdolgozat írástól már előre rettegek, mert sosem voltam valami jó fogalmazó..Egyszerűen mintha nem lennének önálló gondolataim.
19L
Melyik egyetem milyen szaka ez?
Ne félj, én előző félévben ugyan így voltam, sok matek volt, nehéz tárgyak, ha a beugrók nem lettek hibátlanok 0 pont volt a vizsga...Még is sikerült a félévem.
Ha meg is buksz valamiből felveheted még egyszer, és vizsgázhatsz még 2szer belőle vizsgaidőszakban, úgyhogy nem olyan egyszerű megbukni ha tanulsz és érted meg érdekel.
hát igen üldözési mánia az van bőven...
Nálunk csak 2X lehet felvenni össz vissz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!