Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A humán erőforrást vagy...

A humán erőforrást vagy gazdálkodási&menedzsmentet válasszam?

Figyelt kérdés
Sorrendet szeretnék módosítani (az iskolák miatt), de nem tudom, hogy a két szak közül melyik kerüljön előre (a suli ugyanaz). A gazdálkodásira pár ponttal több kell, és az az érzésem, hogy talán több matek van benne. A humán erőforrásban meg vannak tényleg "emberi" dolgok is, pszichológia, szociológia, ilyenek, ami engem jobban vonz, mint "kizárólagos száraz matek" (nem vagyok olyan jó belőle). A tárgyak hasonlóak, meg gondolom hasonló állásokat is lehet velük betölteni. Vagy döntsek a szakosodás alapján? Segítsetek, melyik érné meg jobban?
2009. jún. 7. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Én épp most végeztem humán erőforrás menedzser szakon. Szombaton lesz a diplomaosztóm. :D

Én nagyon-nagyon szerettem ezt tanulni, igazán változatos, "emberközeli", és nagyon sok hasznos ismeretet nyújt, és nagyon sok területre kiterjed a tananyag. Én biztosan megint ezt választanám.

2009. jún. 7. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem megvalaszoltad a kerdest: a human eroforras jobban vonz, tehat valaszd azt.
2009. jún. 7. 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Ja, lehet :DD Csak bennem van, hogy egyetlen egyszer módosíthatok, ezért nem árt óvatosnak lenni :-)

Köszi a válaszokat, írjatok még :-)

(Külön örülök a végzett humán erőforrás szakosnak :D Sok sikert :-)

2009. jún. 7. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!