Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jobb jegyet diktáltam be,...

Jobb jegyet diktáltam be, most mi legyen?

Figyelt kérdés

a dolgozat kikapása után mi diktáltuk magunknak a jegyeket, de kb. fél osztály egy jeggyel jobbat diktál, mint ami. ...közöttük én is. Ám valamire rájött a tanár, visszaszedte a dogákat, azt mondta leellenőrzi.

Most mit fogunk érte kapni? Átjavítsa, egyes, intő...??

Vagy mit hazudjak neki? Rosszul hallotta a jegyet, vagy félrenéztem? Tippek?:( kivagyok...

2012. febr. 27. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ha csak te csináltad volna, akkor ki lehetne magyarázni valamivel, de így, hogy a fél osztály csalt, biztosan nem hinné el, még ha tényleg rosszul hallotta is volna, vagy ő írta volna félre...

Szerintem a legjobb eset az, ha az igazi jegyetek mellé kaptok egy egyest is, de nem hiszem, hogy ennyivel megúsznátok.

Nálunk ilyen esetben biztos szóltak volna a szülőknek, és tuti kaptunk volna intőt is. De én már jó pár éve érettségiztem, azóta nem tudom hogy mennek a dolgok.

2012. febr. 27. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem min. leszid, max. kapsz egy osztályfőnökit,az meg csak annyi,h 4es lesz a magatartásod....ne izgulj,biztos nem ti vagytok az első ilyen osztály
2012. febr. 27. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
ne hazudj neki,azzal csak rontanál a helyzeten.
2012. febr. 27. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
hát nálunk egyszer a földrajztanár is visszaszedte ellenörzésre,aztán úgy tett,mintha elfelejtette volna leellenőrizni,és mindenkinek beírta azt a jegyet,amit bediktált,aztán egy idő után feltűnt nekünk,hogy minden órán felelünk,és minden órán azokat feleltette,akik jobbat diktáltak be,ráadásul szivatós kérdéseket tett fel a feleletre,így 1-2-es feleletek születtek,aztán év végén3 ember is megbukott,szóval ne számíts arra,hogy a tanár elnéző lesz...DE MAJD LÉGYSZÍ ÍRD MEG MI TÖRTÉNT! :)
2012. febr. 27. 21:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma beszélt velünk of...holnapra közös tárgyalás a tanárokkal.
2012. febr. 28. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:
hát remélem nem kaptok semmi durva büntetést,sztem megoldódik :)
2012. febr. 28. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!