Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek! Suli és...

Nem tudom mit tegyek! Suli és munka?

Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem,de akkor nem tudtam eldönteni,hogy hova jelentkezzek.Gondoltam,majd idén,de a változások miatt(keretszámok,stb.)nem valószínű,hogy bejutnék államilag támogatott helyre.Szóval volt egy évem,megcsináltam a jogsit és arra gondoltam,hogy hamarosan el kezdek egy angol nyelvtanfolyamot.Szeptemberben pedig beiratkozom egy esti suliba és el végzek egy felsőfokú képzést,ami 2-éves.Itt szombatonként lesz tanítás.Közben pedig szeretnék elmenni dolgozni is.De mi van ha nem megy majd a kettő együtt?Hogy dolgozok egész héten szombaton pedig suliba menjek.És mikor fogok így tanulni?Nem tudom,hogy mit tegyek.Szeretném elvégezni ezt a képzést,de néha úgy gondolom,hogy nem csinálom meg csak a nyelvtanfolyamot és utána el megyek dolgozni.Szívesen ki mennék külföldre is,de a barátom nem szeretne kijönni,mert neki viszonylag jól fizető munkája van az itteni viszonyokhoz képest,bár napi 10-12-órát is dolgozik.Soha nem tudni mikor ér haza.Szóval nem tudom mit tegyek!Tanuljak vagy dolgozzak?Vagy felesleges elvégezni a felsőfokú képzést és inkább 2 nyelvből nyelvvizsgázzak majd?Nem tudom,hogy mit kellene csinálni!
2012. febr. 27. 11:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!