Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Meddig jó, meddig egészséges...

Meddig jó, meddig egészséges az elfogadás?

Figyelt kérdés
Nehéz dolog elfogadni egy olyan dolgot, amivel nem értek egyet, egyáltalán. Meddig egészséges elfogadni dolgokat? Nem akarok keresztülnézni rajtuk, mintha ott sem lenne. Ez nem elfogadás szerintem. Viszont mást megváltoztatni szintén nem tudok, ha nem akar változni. Magamat tudom változtatni, de olyan dologban, amiben úgy gondolom nekem van igazam, nem fogom magam megváltoztatni.

2012. febr. 26. 11:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Konkrétumot mondj mert ez így elég homályos hisz nem mindegy, hogy mit akarsz elfogadni. Amúgy meg ha valami zavar amit más csinál akkor elfogadásként én annyit teszek, hogy nem veszek róla tudomást.
2012. febr. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!