Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Online felvételi jelentkezésbe...

Online felvételi jelentkezésben segítene valaki?

Figyelt kérdés

Regisztráció

Adatok szerkesztése

Ellenőrzés

Hitelesítés folyamatban Ezek mind rendben de a Hitelesítve pont színtelen maradt,most mit csináljak ,elfogadták a jelentkezést?

2012. febr. 24. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Kövesd az alábbi lépéseket:

1. Tanulj meg olvasni.

2. Ha már jól megy, menj fel a felvi.hu-ra és tanulmányozd az ott lévő utasításokat, információkat.

3. Ha mégsem sikerült leszűrni: vastag betűkkel van írva, hogy a hitelesítő adatlapok feldolgolzása a határidő után történik.

Szívesen.

2012. febr. 24. 22:47
 2/9 A kérdező kommentje:
jó köszi de ilyenkor az ember már nem lát :)
2012. febr. 24. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
hitelesítő adatlapot küldtél vagy ügyfélkapun keresztül hitelesítettél? nekem zöldre váltott a hitelesítve, kiírta, hogy sikeres volt és még emailt is kaptam
2012. febr. 24. 22:56
 4/9 A kérdező kommentje:
az elsőt de a pénzt nem utaltam még át :S azt honlap fogom. Te melyiket választottad?
2012. febr. 24. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Elkéstél. Az ezévi felvéltei eljárásból kiestél, mert a pénzt is a mai nappal bezárólag kellett átutalni.
2012. febr. 24. 23:16
 6/9 A kérdező kommentje:
ok köszi mégjó h. van uncsim :D
2012. febr. 24. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én elektronikusan jelentkeztem és kitöltöttem minden adatot ott. Nekem sem lett zöld a hitelesítés de ez nem baj ezt mondták mert fel is hívtam őket. A pénzt ma éjfélig kellett volna átutalni? Nem utaltad át? Az van írva a honlapon hogy 24. éfélig meg kell történnie a befizetésnek. Nagyon gyorsan tedd meg. Holnap első utad legyen egy bank, vagy neten is be lehet fizetni. Férjemnek van olyan bankkártyája, amiről neten keresztül is lehet pénzt küldeni. Ha valakinek a családban van ilyen, kérd meg fizesse ki ott 1 perc és kész. Először nekem nem sikerült neten vmi miatt kiírta h hiba de másnap meg már ment.

Ha eddig nem fizetted be a pénzt, hivatalosan elkéstél a jelentkezéssel. De vegyük figyelembe hogy az oktatási hivatalban is EMBEREK dolgoznak nem gépek, ha valami gáz van vagy felhívod őket vagy elmlsz személyesen odavillamosozol és kikeresnek téged a rendszerből. A jelentkezési határidő azért van h legyen idejük feldolgozni az adatokat, igazából nem tudom mi van azzal aki nem jelizett időben de szerintem megoldható ez is!

Intézkedj!

2012. febr. 24. 23:41
 8/9 anonim ***** válasza:
bocsi, az odavillamosozást úgy értettem ha pesti vagy.
2012. febr. 24. 23:43
 9/9 anonim ***** válasza:

A befizetés egy hét múlva sem lesz elkésve...

A fogadó fél nem fogja látni, hogy milyen értéknappal indult az átutalás, a GIRO 48 órán belül teljesít...

Én anno két hét késéssel utaltam, mégsem lett semmi baj belőle.

Ha online hitelesítetted magad, akkor a felvételid érvényes, és a fizetésre - ha nem teszed meg - egyszer még fel fognak szólítani.

Szóval nem késtél el sehonnan...

2012. febr. 24. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!