Online felvételi jelentkezésben segítene valaki?
Regisztráció
Adatok szerkesztése
Ellenőrzés
Hitelesítés folyamatban Ezek mind rendben de a Hitelesítve pont színtelen maradt,most mit csináljak ,elfogadták a jelentkezést?
Kövesd az alábbi lépéseket:
1. Tanulj meg olvasni.
2. Ha már jól megy, menj fel a felvi.hu-ra és tanulmányozd az ott lévő utasításokat, információkat.
3. Ha mégsem sikerült leszűrni: vastag betűkkel van írva, hogy a hitelesítő adatlapok feldolgolzása a határidő után történik.
Szívesen.
Én elektronikusan jelentkeztem és kitöltöttem minden adatot ott. Nekem sem lett zöld a hitelesítés de ez nem baj ezt mondták mert fel is hívtam őket. A pénzt ma éjfélig kellett volna átutalni? Nem utaltad át? Az van írva a honlapon hogy 24. éfélig meg kell történnie a befizetésnek. Nagyon gyorsan tedd meg. Holnap első utad legyen egy bank, vagy neten is be lehet fizetni. Férjemnek van olyan bankkártyája, amiről neten keresztül is lehet pénzt küldeni. Ha valakinek a családban van ilyen, kérd meg fizesse ki ott 1 perc és kész. Először nekem nem sikerült neten vmi miatt kiírta h hiba de másnap meg már ment.
Ha eddig nem fizetted be a pénzt, hivatalosan elkéstél a jelentkezéssel. De vegyük figyelembe hogy az oktatási hivatalban is EMBEREK dolgoznak nem gépek, ha valami gáz van vagy felhívod őket vagy elmlsz személyesen odavillamosozol és kikeresnek téged a rendszerből. A jelentkezési határidő azért van h legyen idejük feldolgozni az adatokat, igazából nem tudom mi van azzal aki nem jelizett időben de szerintem megoldható ez is!
Intézkedj!
A befizetés egy hét múlva sem lesz elkésve...
A fogadó fél nem fogja látni, hogy milyen értéknappal indult az átutalás, a GIRO 48 órán belül teljesít...
Én anno két hét késéssel utaltam, mégsem lett semmi baj belőle.
Ha online hitelesítetted magad, akkor a felvételid érvényes, és a fizetésre - ha nem teszed meg - egyszer még fel fognak szólítani.
Szóval nem késtél el sehonnan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!