Minden magántanár ilyen erőszakos?
Járok kémia tanárhoz. Mondtam neki, hogy csak 1 alkalommal járnék (többre nincs is szükség egyébként), mert a saját keresetemből fizetem és sajnos annyit nem keresek, hogy többet fizessek. Ehhez képest minden órán elmondja, hogy jövök e dupla órában, jövő héten duplázunk e már stb stb. Mindig azzal érvvel, hogy kell ennyi az emelt érettségihez. Mintha nem mondtam volna el neki 1000x, hogy csak középszinten megyek! Nem tudom miért hiszi azt, hogy emeltezni akarok, de még ha akarnék is, a tényen akkor sem változtat, hogy nem tudok többet fizetni.
Egyszer jártam német tanárhoz, az egyáltalán nem volt ilyen. Ott én diktáltam a tempót is és ,hogy hányszor akarok járni. És érdekes mód le tudtam nyelvvizsgázni németből.
nem mindegyik. eléggé pofátlannak tartom őt...
egyszer mondd meg neki határozottan, hogy nincs pénzed többre, és biztos, hogy nem akarsz több órára menni.
"Egyszer jártam német tanárhoz, az egyáltalán nem volt ilyen."
Ebből következik, hogy nem mindegyik ilyen, ezzel a kérdésedre válaszoltál is. Q. E. D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!