Felvi.hu! Nem fogadja el a bizonyítványom formátumát, ti hogy töltöttétek fel?
Figyelt kérdés
bescannelem, ctrl+c majd Wordbe ctrl+v, és nem tudom feltölteni... Miért?!2012. febr. 23. 00:18
1/7 anonim válasza:
Wordbe? jpg-ben vagy pdf-ben töltsd fel, ahogy a scanner scannelte.
2/7 A kérdező kommentje:
de azt h tudom megcsinálni, ha nem másolom ki és illesztem be valahova? 3 különböző feltöltésem lesz tehát, nem pedig csak 1?!
2012. febr. 23. 02:14
3/7 anonim válasza:
nem értelek... amikor beszkennelsz valamit, azt már alapból el tudod menteni, nincs semmi ctrl-c ctrl-v. azt feltöltöd és kész. le is van írva, hogy milyen formátumokat fogad el a rendszer. ne haragudj, de ha ez nem megy, inkább hagyd a felvételit...
4/7 anonim válasza:
én digitális fényképezővel fényképeztem le annak idején. és persze sima jpg-be töltöttem fel.
5/7 A kérdező kommentje:
Örülök, h neked ilyen 1szerű! nekem nincs scannelem otthon, és ha eddig életemben egyszer ha próbáltam! Szerintem meg az ilyen "okos"tojásoknak inkább ki kéne húzni külfödre, ne itt rontsák a levegőt, mind1 hova csak menjenek el innen! Nehogy már te állapítsd meg az én képességeimet, te ismeretlen senki! Ha az írtad volna, h infora ne menjek, az még jogos is lett volna, bár senki nem kérdezett, de meg is nyugtathatlak: nem, NEM oda megyek, NEM INFORA, NEM vagyok kocka! Köszönöm a segítséged, bunkókám! ;)
2012. febr. 24. 10:42
6/7 anonim válasza:
Rosszul értelmezted amit írtam, azért mérlegelem a képességeidet, mert a dokumentumoknál MINDEN le van írva, csak észre kéne venni. Nem kell informatikusnak lenni ahhoz, hogy tudj olvasni, "bunkókám". Olvasni egy első osztályos is tud.
Egyébként nagyon szívesen. ;)
7/7 anonim válasza:
Ja és szerezz be egy scannert, mert kelleni fog, fősulin/egyetemen alapkellék szerintem.... de lehet hogy csak én látom sok hasznát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!