Szerintetek ha állatorvosira akarok továbbmenni, akkor mennyivel emelik ezéven a ponthatárt?
A pontokat senki nem emeli. Nézz utána, hogy alakul ki a ponthatár. Nem úgy van, hogy vki elfingja magát az oktatási minisztériumban, hogy legyen mondjuk 450 pont, és akkor annyi lesz.
Előre max a Jóisten tudja megmondani.
Ha majd nyilvánosságra kerül, hogy idén hány jelentkező van, akkor lehet majd többet mondani. Ha kb. annyi lesz mint tavaly, akkor szerintem olyan 435-440 körül lesz a ponthatár. Sokan vannak úgy, mint te, a két érettségi nehezebb feltétel, ezért én úgy gondolom, hogy az 500 ponthoz arányos 443 lenne (számold ki, egyenes arányosság, nem húsz pontos növekedés), szerintem ennyi nem lesz a nehezebb feltétel miatt. De biztos nem lesz 430 alatt.
Egyébként az előző években nem volt nagy változás, 424,425,426 volt mindig,mivel kb. ugyanannyi volt a jelentkező kivéve 2010-ben amikor is többen jelentkeztek, így a ponthatár is megugrott.
köszönöm szépen a válaszokat,
hát ha ilyen 430-440 között lenne,ugy még jól is járnék,mert a többletpontjaim megvannak,igy egy kicsit rosszabbul sikerült érettségi is beleférhetne. adná az ég hogy felvegyenek , már most nagyon elvagyok keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!