Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fogtechnikusi felvételi hogy...

Fogtechnikusi felvételi hogy zajlik? A szóbeli beszélgetésen mit kérdeznek? Nehéz?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy 3 éves fogtechnikai iskolába, tegnap kaptam visszajelzést emailben. Küldtek egy felvételi tájékoztatót Azt írja: hogy a felvételi fogtechnikai feladatokból áll, elbeszélgetésből, egy oldalas fogalmazás meghatározott témáról. Aztán kézügyességi feladatok: rajzolás (egy adott ábra) 1:1 arányban, agyagból formázás (egy adott tárgy) 1:1 arányban. Egész pontosan mire számítsak? Bioszból nézzem át a fogakat és a táplálkozást? Az elbeszélgetéstől tartok fogalmam sincs mit kérdeznek, és a fogalmazásról se, sosem voltam még ilyen helyen.a rajz meg a formázás talán megy, fogat ugyan még sosem rajzoltam, de szerintem nem nagy probléma.

A válaszokat előre is köszönöm.

2012. febr. 21. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Te melyik suliba jelentkeztél?Engem is nagyon érdekel ez a képzés.Felnőttképzésben fogod tanulni?Ne haragudj,hogy én is csak kérdést tudok feltenni neked.
2012. febr. 23. 12:07
 2/5 anonim válasza:
Most alakították át az egész képzést és már elvileg nem 3 hanem 2+1 éves. Csak akkor jelentkezz, ha pénzesek a szüleid.
2012. febr. 24. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:
A laborért fizetni kell, de engem a felvételi érdekel jobban.
2012. febr. 24. 23:00
 4/5 anonim válasza:
Az attól függ. Melyik suliba jelentkezel?
2012. febr. 25. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
A szegedi Pro-Dent-A Fogtechnikai Szakközépiskolába. Kaptam jelentkezési lapot, és felvételi tájékoztatót, de arra lennék a legjobban kíváncsi a labor ára mellett hogy milyen témaköröket kérdeznek szóbelin és fogalmazáson. gondolom nem fogtechnikai dolgokat. Az elbeszélgetés 10 perc, a fogalmazás 20, feltételezem nem lehet vészes a dolog.
2012. febr. 25. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!