Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A diákhitel 2-vel kapcsolatban...

A diákhitel 2-vel kapcsolatban valaki?

Figyelt kérdés

1. Ha felveszem a diákhitel 2-t, az befolyásolja a kollégiumi elhelyezkedést? Diákhitelesként bekerülhetek kollégiumba (ha olyan a szociális háttér, stb. hogy amúgy bekerülnék)

2. Átkerülhetek államira már az 1. félév után? tegyük fel hogy jól tanulok, mások az államin viszont jóval(!) rosszabbul mint én... akkor átkerülhetek?

Vagy ha fizetősre megyek az egyetem végéig fizetősen maradnék?

2012. febr. 19. 09:23
 1/2 anonim ***** válasza:

kollégiumba bekerülhetsz,de nálunk pl. úgy van hogy aki fizetősön van az többet fizet a koliért.szerintem ez egyetemenként kollégiumonként változhat

átkerülhetnél államira,de nem elég hogy te jobb vagy mint az államis,neked kell a legjobbnak lenned az összes költséges közül,nem egyszerű dolog főleg ilyen keretszámoknál.hová jelentkezel?

2012. febr. 19. 12:19
 2/2 A kérdező kommentje:

BME - nemzetközi gazdálkodás elsőnek,

BGF - NG

Elte - pszichológia

ezek államin.

2012. febr. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!