Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kollégiumba, hogyan dől el,...

Kollégiumba, hogyan dől el, hogy ki kit kap szobatársnak?

Figyelt kérdés
Szeretnék az új egyetemen koleszba jelentkezni, de nem tudom, hogy hogyan zajlik ez a része. Jelentkezek és kapok egy szobát ahova besorolnak még 1-2-3 embert rajtam kivül? Vagy lehet választani egymást vagy cserélni?
2012. febr. 18. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha beiratkozáskor költözöl be (tehát szeptemberben), és időben mész (elsők között), akkor választhatsz. Ha pl. van barátnőd akivel szeretnél együtt lenni, akkor kérhetitek, ha van hely, megoldják, hogy egy szobába menjetek. Én pl. nem ismertem még senkit, de mondtam, hogy milyen szakos vagyok, és szeretnék csoporttárssal lakni, megoldották.

Ha év közben költözöl be, akkor valószínűleg csak 1-1 hely van az egyes emeleteken, oda tesznek be, ahova beférsz.

Lehet persze jelezni, ha nem vagy elégedett, de cserére csak akkor van lehetőség, ha van olyan ember, aki hajlandó cserélni veled. Ez esetben viszont csak lementek az irodába, és jelentitek a cserét.

2012. febr. 18. 14:33
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ!!
2012. febr. 18. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is lehet választani, csak tényleg időben kezdj el foglalkozni vele. :)
2012. febr. 18. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!