Leadtátok már a bizonyítványotok másolatát?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 15:45
1/7 anonim válasza:
Az a durva, hogy én még meg sem kaptam az enyémet. Amúgy a végleges határidő június huszonvalamennyi ha jól tudom, de azért engem nagyon dühít, hogy az iskola nem osztotta ki a bizonyítványokat és magyarázatot sem adtak rá. Hozzáteszem, hogy ez távos suli, nade akkor is.
2/7 anonim válasza:
Én beküldtem a másolatot, mert azt írják, hogy ami bizonyítvány megvan, azt már június 3-ig el kell küldeni. De van olyan osztálytársam, aki még nem kapta meg a regisztrációs levelet sem, pedig állítólag ők kipostázták. Egyébként a bizonyítványt mi sem kaptuk ki (pedig már április 30-án megírták, tehát látni rajta, hogy nem június 3. után állították ki), de az osztályfőnök mindenkinek készített róla fénymásolatot, annak is aki nem tanul tovább, így tudtuk postázni. De vicces ez az egész, mert a bizonyítványt csak tanévzárón adják oda, viszont tanévzáró akkor lesz, amikor nekünk a szóbeli érettségink.
3/7 anonim válasza:
Jún. 3-ig csak be lehetett küldeni, nem volt kötelező. Ezzel az Okatási Hivatalban csak a saját munkájukat akarták gördülékenyebbé tenni, hogy ne júl. 9 (ez a végleges leadási határideje a pontszámításhoz szükséges papíroknak) után kelljen egyszerre minden adatot feldolgozniuk. Szóval, no para!
4/7 A kérdező kommentje:
Fasza :)
Mindenesetre holnap feltöltök minden papírt ami megvan. Csak kicsit beparáztam, hogy nem késtem-e el vele.
2009. jún. 4. 16:38
5/7 anonim válasza:
még múlthét csütörtökön leadtam, mára már fel is dolgozták
6/7 anonim válasza:
Én nem, mivel még mindig nem kaptam regisztrációs lapot. De a rednszerben benne vagyok, mert most, hogy megnyílt az e-felvi, fent vannak az adataim és most már fel fogom tölteni.
7/7 anonim válasza:
Első vagyok, pénteken küldtem el, de előtte felhívtam az Oktatási Hivatalt. Azt mondta egy igen segítőkész hölgy, hogy semmi gond nincs, a június 3-a csak egy ajánlott időpont, de július 9-ig kell mindennek megérkeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!