Ha már van érettségim - 1992-es - és tiszta kettes plusz egy töri 3-as, akkor elmehetek újra érettségizni anélkül, hogy felvételiznék valahova?
Figyelt kérdés
Csak úgy a magam kedvéért, meg azért, mert a műveltségem magasabb annál, mint amit akkor 18 éves lázadó kamaszként produkáltam...2009. jún. 4. 12:54
1/2 anonim válasza:
Elmenni elmehetsz bármikor érettségizni.
Jelentkezel, befizeted a díjat és megcsinálod. (Nekem is kellett, mert emikor én érettségiztem még nem volt emeltszintű és most tovább akartam tanulni.)
De ha nem akarsz egyetemre menni, akkor minek? Úgyse nézi senki, csak azt, hogy van-e vagy nincs.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom, zavar, hogy olyan gyenge...
:(
2009. jún. 4. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!