Szerintetek mennyire női munka a földmérő?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 12:47
11/19 anonim válasza:
nem vagyok ellene, hisz a te eleted:D igazabol csak annyi, hogy eloszor en is gondolkodtam ezen a szakon, mivel en fehervari vagyok:) de meggondoltam magam, mert van par szechenyi-s ismerosom akik mar ide jarnak es nekik egyaltalan nem jott be ez a szak, meg kerdezgettem en is sok mindenkit es nem igazan javasolta erosen senki:// meg nekem szfvar egyaltalan nem jon be, semmi lehetoseg nincs itt, szoval, remelem Szegedre felvesznek:D sok sikert ;) :)
12/19 A kérdező kommentje:
engem igazából szakmai szinten érdekel a dolog. én eddig jókat hallottam róla, aztán úgyis akkor derül ki h ha majd felvesznek h milyen (: mire jelentkeztél amúgy? sok szerencsét hozzá. :)
2012. júl. 6. 16:39
13/19 anonim válasza:
en pszichologia szakot jeloltem 1. helyen, 2. Helyen pedig biologiat, hat remelem az elsore vesznek fel, 440 pontom lett:) te hanyadik helyen jelolted az nyme-t es hany pontod lett?:)
14/19 A kérdező kommentje:
én is szemeztem régen a pszichológiával, aztán letettem róla :) most sorrendcserénél 1.re változtattam a nyme-t. :) huhh,még nem számoltam ki,majd 1x ha lesz kedvem hozzá :D egyenlőre nagyon örültem h végre vége a sulinak/érettséginek :D
2012. júl. 9. 21:29
15/19 anonim válasza:
fuu en is xd olyan idegbajos voltam a vizsgaidoszak miatt, h az valami hihetetlen:// amugy 5.targykent mibol erettsegiztel? :)
16/19 A kérdező kommentje:
tavaly megcsináltam a németet és föcit, idén meg emelten is megcsináltam a föcit :) te? :)
2012. júl. 10. 17:09
17/19 anonim válasza:
Én bioszból emelteztem, mint 5. tantárgy. :) Megkérdezhetem hogy gimis vagy szakközepes vagy? :)
18/19 A kérdező kommentje:
Persze (: amúgy (emelt) gimis voltam :)
2012. júl. 11. 11:17
19/19 anonim válasza:
es h sikerult az emelt foci?:D amugy majd ha kiszamoltad a pontjaid, ird meg:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!