BME nyelvvizsga, kinek mi a véleménye róla?
én diáktomácsként dolgoztam már akkor mikor először megróbáltam ezt a nyelvvizsgát és megbukatam rajta.
elenyésző százalék kellett volna,hogy meglegyen.
megpróbáltam újra és szintén megbukatam rajta,talán 3 % kellett volna ahhoz,hogy átmenjek szóval nem gyengén voltam ideges.
mindezt mondom úgy,hogy tolmácsként dolgoztam előttet két nyáron kerszetül és nyelvi előkészítős osztályba járok.
2 éve ott tettem a középfokúm, csak jó tapasztalataim vannak, simán átmentem. Az írásbeli nem volt könnyű, de azért megcsinálható, a szóbelitől féltem, de nagyon kedvesek voltak, jól ment.
Szóval nekem csak jó tapasztalatom van róla, pár ismerősöm is ott tette, nekik is sikerült. Viszont az Euroexam szerintem könnyebb, felsőt ott tettem (más okból), arról is csak jót tudok mondani, mindkét helyen rendesek, kedvesek, teljesen korrektek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!