Furcsa vizsgahelyzetek?
Nektek mi volt a legfurcsább, ami veletek történt vizsgán?
Én a hétvégén voltam nyelvvizsgázni, és az egyik szóbeliztető elkezdett magazint olvasni miközben kérdezgetett :-O
Nekem egyszer olyan volt, hogy egyetemen vizsgán a tanár kiosztotta a lapokat, majd 10p múlva vette a kabátját, és elment. Egész idó alatt elvolt. Aztán vizsga vége után 10 perccel visszajött és beszedte a lapokat :D
December 23.-a volt :)
végzős egyetemista lévén pár story megesett:) csak pár emlékezetes ezek közül:
- Vizsga elnök emelt biosz érettségin az előttem vizsgázót megríkatta, én röhögtem vele vizsgán
- Megírtam egyetemi tantárgyból 15 perc alatt zh-t, padtársnő megkérdezte övét is megírnám-e, megtettem... neki 5-ös nekem karó
- Vizsgán a tanár kiszemelt magának és 8 A4-es és hozzávetőleg 3 óra vizsgázás után átengedett egy 2-esel.
- Csütörtöki nap (utolsó alkalom mat2 vizsga) bementem aláírásért vizsgázni tanár kérdi tudom e, mondtam neki, hogy nem. azért húztam tételt, mákoltam... 90 tétel közül 2-t kihúztam amiről rémlett valami... megrántott, mondta pénteken van 1 alkalom mert év közben elmaradt, jöjjek vissza... tanultam hajnali 5-ig. pénteken a VB-ről kérdezett, közöltem vele hogy nem tudtam nézni mert én Matekoztam... húzatta a tételt, röhögő görcs... 90 tétel közül mind a 2 ugyanaz volt mint csütörtökön. olyan 4-esre vizsgáztam mint a szél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!