Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Protekcióval nagy az esélyem...

Protekcióval nagy az esélyem egy olyan iskolába ami viszonylag "erős"? Középiskola

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 18:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem haver, te nagyon el vagy tévedve... én csak kérdeztem hogy nagy e az esélyem protekcióval azt nem mondtam hogy most én protekciós is leszek
2012. márc. 21. 17:06
 12/13 anonim válasza:

10-es, szerinted az a protekció ha fizetsz több ezermilliót? Hát rohadtul nem. Ez az egész kapcsolatokon alapul. Így anonimként elmondom, hogy a tesómat úgy vették át egy másik suliba, hogy anyunk gyermekjólétinél dolgozott, ahol ugye az ottdolgozók ismerik a helyi sulik igazgatóit. Na most kb annyit kellett csinálni, hogy szóéni anyu főnökének aki felhívta az igazgatót és megkérdezte, hogy "halika, Andi kolléganőm lányát lennének szívesek átvenni pls?"

Csak az ismeretség...

2016. febr. 13. 14:59
 13/13 anonim válasza:
szólni*, elnézést.
2016. febr. 13. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!