Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy nyolcadikos lánynak mik...

Egy nyolcadikos lánynak mik kellenek a tolltartójába? (És miből hány tarabb? )

Figyelt kérdés
Esetleg nektek mik vannak, mik voltak, vagy mik lesznek szerintetek?

2012. febr. 11. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Tölttoll, zselés toll, golyóstoll Ceruza: 2B, 3B, HB, rotring. Körző.Tűfilc. Piros, zöld. Metálszínű zselés toll. Illatos toll. Szemceruza, spirál. Hegyező. Mobilfüggő. Szájfény+parfüm egyben.Radír, eg ypuha és egy szép. Radírozható toll.
2012. febr. 11. 12:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. febr. 11. 12:09
 3/9 anonim válasza:
tarabb??
2012. febr. 11. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Én mát akkor megelégedtem 2 db Uniball kék tollal és 2 db szintén Uniball fekete rotringgal. Hozzá még 2 különböző színű kihúzó, radír, vonalzó. Ennyi.
2012. febr. 11. 13:53
 5/9 A kérdező kommentje:
darab akart lenni. Köszi a választ.
2012. febr. 11. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok lány, de nekem nyolcadikra már tolltartóm se volt. Egyszerűen NEM -- ÉRTEM -- MI -- EZ -- A -- HACACÁRÉ a tolltartó kapcsán. Mit kell csinálni iskolában? Tanulni, írni, figyelni, szocializálódni. Ehhez egy toll, egy ceruza meg hozzá egy radír BŐVEN ELÉG. Szerintem. Lehet, hogy tévedek. De még nem olvastam tanulmányokat arról, hogyha több pénzt ölsz a fogyasztói társadalmi toltartódba, akkor okosabb lennél.

Szval röviden: 1 toll, 1 ceruza, 1 radír, ha a tanár még mond valamit (pl.: matekórán szerkesztésnél), akkor még azt. CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Babi néni!

2012. febr. 11. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző jogos, csak triplázd meg, mert elfogy, kifogy, elveszik :-D
2012. febr. 11. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én tolltartómban ezek kapnak helyet:

- 4db kék toll (mániákusan több kék tollal hordok magammal, mert mindig attól parázok, hogy kifogy).

- 1 piros, 1 zöld és 1 fekete toll (ezzel ha önálló feladat van, ki tudom javítani, lényeget aláhúzni stb).

- 1 rotring és 2 ceruza (tankönyvbe inkább csak rotringgal írok, ceruza pedig rajzoláshoz kell).

- Egy vonalzó, egy körző, egy radír, egy hibajavító.

Ezek számomra a legalapvetőbb dolgok, amik mindig nálam vannak. Kihúzót meg ilyeneket nem hordok, úgy is itthon használom őket. :)

16/L

2012. febr. 12. 09:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :))
2012. febr. 12. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!