Mit csináljak? Holnap vizsga és semmit nem tanultam.
Figyelt kérdés
10.osztályos földrajz. Nem tanultam belőle semmit(magántanuló vagyok), a könyvnek a jegyezd meg részét elolvastam 1x és ennyi volt.Magyarul egy kettest jó lenne összehozni?Van valami trükk amivel meg lehet puhitani a tanárt még ha nem tudsz semmit sem?:P
2009. jún. 2. 18:37
1/9 anonim válasza:
imádkozz. nagyon.
2009. jún. 2. 18:48
2/9 anonim válasza:
Az ilyen hülyék miatt tart itt az ország.Nem azért adták oda azt a könyvet hogy 1x elolvasd,aztán kész.Drukkolok hogy 1-est kapj.
2009. jún. 2. 18:54
3/9 A kérdező kommentje:
Feltételezem,ha ennyire okos vagy akkor tudsz olvasni (elnézést kérek ha nem). De talán azért vagyok magántanuló,mert nem atom fizikusnak tanulok,hanem,mert nincs időm iskolára,mivel ilyen élsport mellett nem tudok tanulni (EB-VB győztes).Az első tanácsot megfogadom xD
2009. jún. 2. 18:58
4/9 A kérdező kommentje:
A potikikához meg hülye vagy,mert nem ezért tart ott az ország,mert én nem állok be a sorba szopni.Kösz.
2009. jún. 2. 18:59
5/9 anonim válasza:
szerintem ne a gép előtt ülj,hanem tanulj! én is mindig elcseszem minden hülyeséggel az időt s nem tanulok:S de én akkor hajnalban felkelek és megtanulom
2009. jún. 2. 19:00
6/9 anonim válasza:
19:00-nak igaza van! Legaláb pár oldalt tanulj meg, ahelyett, hogy a gép előtt ülsz, hátha szerencséd lesz ... más lehetőséged aligha van.
Szép dolog az élsport - és gratulálok az eredményidhez-, de ha megnézed rengeteg élsportolónak van diplomája is ..., úgyhogy valahogy csak össze lehet hozni a kettőt.
Na hajrá!
2009. jún. 2. 19:39
7/9 anonim válasza:
Tanulmányozd az atlaszod, rengeteg dolgot le lehet belőle olvasni (ipar, nagyobb városok, mezőgazdaság, stb.)
Miután így végigvizsgáltál egy országot, nézd meg a könyvben a hozzá tartozó főcímeket.
Én Kínából vizsgáztam úgy 3-ra, hogy nem tanultam meg azt a tételt.
Leolvastam mindent, amit lehetett, felsoroltam pár kínai találmányt és kész.
2009. jún. 2. 19:50
8/9 anonim válasza:
10.-es földrajz könyv? azt egy nap akatt el tudod olvasni kétszer, de mivel már este van csak a fontosabbakat olvasd el egymás után kétszer
2009. jún. 2. 19:56
9/9 anonim válasza:
Az élsport nagyon szép, a teljesítményed még szebb! Gratulálok!
De ez nem mentesít az alól, hogy az iskolai kötelességeidnek is eleget tégy a legjobb tudásod szerint. És ha a holnapi vizsgára nem tanultál még semmit, gyanítom, nem a legjobb tudásod szerint "készülsz".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!