Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fősulira grafikus szakra...

Fősulira grafikus szakra inkább azokat veszik fel, akik nagyon jól tudnak rajzolni, de annyira nincs fantáziájuk, vagy azokat, akik még annyira nem jól rajzolnak, de látják bennük a lehetőséget?

Figyelt kérdés
Valakinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata? Esetleg ismerős körökben? Kérem osszátok meg velem! Köszi!!
2009. jún. 1. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
azokat akik nagyon jol rajzolnak, fantaziatol fuggetlenul. ha nem vagy olyan technikai szinten, mint azok akik rajzszakos suliba jartak meg ilyen extra muveszkepzokbe, akkor vegulis elmehetsz felvetelizni, legalabb latod, mi a szint, de ilyen szakokon altalaban 6-700 emberbol vesznek fel 10-et, 20-at, nyilvanvalo technikai hianyossagokkal oszinten szolva nem sok eselyed van. En amikor voltam, haat, szerettem rajzolni, fantaziam is volt, de sose tanitottak hogy kell profin csinalni... aztan lattam a tobbieket mikkel rajzolnak, szenceruzat, gyurmas radirt meg fixalo spray-t ott lattam eloszor:) Tanulsagos volt:) Vegulis nem probaltam meg ujra, de ugy tudom vannak ilyen kulon fizetos elokeszito tanfolyamok, legalabbis bp-n az Iparmuveszetin volt meg par eve, ha van ra lehetoseg es anyagi hatter, az segithet bekerulni...
2009. jún. 1. 16:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

igen, én is úgy vagyok vele, hogy nem vagyok egy profi ami azt illeti.. sejtettem ezt én, hogy nincs sok esélyem, de mondom hátha.. mindenesetre addig még képzem magam, aztán lehet, hogy megpróbálom..

2009. jún. 1. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:

most kicsit elszomorodtam amúgy :(

viszont széncekával rajzolok, akkor már lehet jó úton járok! :P :D

2009. jún. 1. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
nem akartalak elkeseriteni, en ezt tapasztaltam, par evvel ezelott... de azota is sajnalom h nem probaltam meg ujra, most mar sajnos csak a fizetosre mehetnek, arra meg nincs penzem:( mindentol fuggetlenul azert probald meg, ne hagyd hogy okoskodok mint en elvegyek a kedved!:) drukkolok neked, sok sikert!
2009. jún. 2. 08:19
 5/5 Senkimégisvalaki válasza:

Szia!

Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, de én most grafika szakra járok szakközépiskolába. Ha teheted sztem először nézz egy olyan sulit, ahol valamilyen rajzos OKJ-t adnak, ott fejlődni is tudsz és szakmád is lesz. Ha ez megvan, akkor utána még megpróbálhatod a fősulit/egyetemet ha még mindig komolyan gondolod.

A mi szakközépsulink pl 5 éves, negyedikben érettségizni kell, közben szakmai részt is tanulunk ötödikben meg csak az OKJ-ra készülünk. Namindegy, sok sikert ha még mindig nem adtad fel! :))

2011. jan. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!