Fősulira grafikus szakra inkább azokat veszik fel, akik nagyon jól tudnak rajzolni, de annyira nincs fantáziájuk, vagy azokat, akik még annyira nem jól rajzolnak, de látják bennük a lehetőséget?
Köszönöm!
igen, én is úgy vagyok vele, hogy nem vagyok egy profi ami azt illeti.. sejtettem ezt én, hogy nincs sok esélyem, de mondom hátha.. mindenesetre addig még képzem magam, aztán lehet, hogy megpróbálom..
most kicsit elszomorodtam amúgy :(
viszont széncekával rajzolok, akkor már lehet jó úton járok! :P :D
Szia!
Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, de én most grafika szakra járok szakközépiskolába. Ha teheted sztem először nézz egy olyan sulit, ahol valamilyen rajzos OKJ-t adnak, ott fejlődni is tudsz és szakmád is lesz. Ha ez megvan, akkor utána még megpróbálhatod a fősulit/egyetemet ha még mindig komolyan gondolod.
A mi szakközépsulink pl 5 éves, negyedikben érettségizni kell, közben szakmai részt is tanulunk ötödikben meg csak az OKJ-ra készülünk. Namindegy, sok sikert ha még mindig nem adtad fel! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!