Szerintetek lenne értelme állami gazdasági képzésre beadni a jelentkezést?
Már benn vagyok, csak valamit mókolni szerettem volna, de mindegy, egyébként én se sok esélyt látok rá.
Szerintem csak az ilyen kis főiskoláknál, ahol konkrétan ezek voltak a húzó szakok, azoknál lesznek nagy problémák, megszűnések. Egyetemeken, ahol több kar van, műszaki, egészségügyi stb., azok kigazdálkodják a gazdasági részt érintő kieséseket. Legalábbis nálunk ez történik, mert nem kérnek nagyobb ktg. térítési összeget a 2012-ben gazdasági szakra felvételizőktől.
"Már benn vagyok, csak valamit mókolni szerettem volna.
nem kérnek nagyobb ktg. térítési összeget a 2012-ben gazdasági szakra felvételizőktől."
Szóval csak szórakoztál velünk? Nem kezdődött el még a második félév, és éppen ráérsz? Köszönjük.
Minél nem kérnek nagyobb összeget?
"Szóval csak szórakoztál velünk? Nem kezdődött el még a második félév, és éppen ráérsz? Köszönjük."
Mi? Amúgy passzív féléven vagyok.
"Minél nem kérnek nagyobb összeget?"
A tavalyi ktg. térítés összegénél. 150 ezer volt, és idén is annyit fognak kérni. Általában növekedett az összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!